MH370 kehilangan yang menyakitkan

 


Its Official. 

Dokumentari khas tentang misteri kehilangan MH370 sekang telah boleh ditonton di Netflix. Mengimbau kembali kejadian 2014, saya rasa kita masing-masingnya mempunyai expresi pertama kita masing-masing ketika mendapat tahu kejadian sebegini. Berlaku dengan airline rasmi negara, yang menjadi kebanggan kita serta mengorbankan ramai penumpang, berita sebegini adalah rare. Apa lagi ia berlaku dengan misteri, tiada rekod pergerakan yang konkrit yang boleh diambil dan dipegang. Jika kita ingat semula di tahun tersebut, terdapat banyak spekulasi yang bertebaran di laman sosial. Sebagai pengguna airline, sudah pasti spekulasi sedikit sebanyak mempengaruhi saya dan mencemaskan. 

Apa-apapun, pembaca boleh menonton di Netflix dokumentari ini. Semoga ahli keluarga penumpang MH370 sentiasa tabah dan redha dengan kejadian ini.

 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.